Over mij

Heleen Kramer

De betekenis van Heleen is de stralende, de fakkel... :-)

 

Op het moment dat ik helemaal in mijn kracht sta, heerlijk met de stroom mee ga en leef vanuit mijn ware ik, dan kan ik niets anders dan stralen :-). En mijn wens is om ook jóu zo te zien!

 

Gegrond, in balans en vanuit je passie de mooiste persoon zijn die je bent!

 

Al vroeg in mijn leven was ik geïnteresseerd in de psyche van de mens en het spirituele... Waarschijnlijk mede dankzij mijn gevoelige antennes ;-)

 

Ik heb altijd de drive gevoeld om mezelf te blijven ontwikkelen en te leren, zowel op persoonlijk vlak als op werkgebied.

 

Zo heb ik 2 studies aan de UvA afgerond; ontwikkelingspsychologie en Boekwetenschap & handschriftenkunde... getriggerd door mijn nieuwsgierigheid naar de drijfveren van de mens en mijn passie voor het boek.

Waar ik echter de meeste energie uithaal en wat zó verweven is met wie ik ben, is het werken met energie, met het bewust-zijn, met aandacht masseren, mediteren, werken met kristallen, het helder horen, weten & zien, het contact met mijn hogere zelf ... en het inzetten van dit alles om anderen via mij als kanaal wat meer licht en heelheid te mogen brengen.

Zo zijn er verschillende mensen op mijn pad gekomen waar ik veel van heb kunnen leren...

 

- Bij Marion Berndsen (Instituut voor Mentale en Spirituele Training, Praktijk Maylight) heb ik de opleiding tot Avalon ELA therapeute (Avalon ELA-energy healer) inclusief verdiepingsopleiding gevolgd (in totaal 2 jaar). Ik ben zeer dankbaar dat ik met deze energie mag werken :-)

 

Bij haar heb ik me ook verder ontwikkeld in mijn Intuïtieve ontwikkeling: contact leggen met m'n gids, psychometrie via foto's en sieraden, de aura voelen en zien en afstemmen op de spirituele wereld.

 

- Ik was al langer vertrouwd met inuïtief masseren, maar Dirk Heslenfeld heeft me via de Cursus Rebalancing® massage geleerd hoe je een volledige lichaamsmassage met Rebalancing® technieken kan geven. De cursus Holistische massage bij de Akademie voor massage en beweging heeft mij nog meer mooie grepen en kennis bijgebracht. De massages kunnen heel goed gecombineerd worden met de Avalon ELA energie.

 

- Bij Jonette Crowley heb ik een simpele, maar krachtige techniek geleerd om helemaal in je eigen kracht te gaan staan; je ziel en lichaam in harmonie! Soul Body Fusion® practitioner en 'Quantum' Soul Body Fusion.

 

Daarbij heb ik nog een aantal andere verrijkende workshops gedaan, waaronder een 'shamanic journey' van Little Grandmother (Keisha Crowther), workshops sjamanisme bij Peter de Haan, reiki en engelen workshop bij Nienke Scheffer.

 

- In 2019/2020 heb ik de jaartraining 'De 14 sleutels tot heelwording' bij de Isis Mysterieschool van Petra Stam en Els Lijesen gevolgd.

- Eind 2020 heb ik de opleiding tot Wandel- en Natuurcoach bij Ernya Hilton van Realeyezation afgerond.

- Mei 2021 training voltooid bij de I AM Acadamy (oprichtster Marjolein Loderichs).

- In november 2021 heb ik de online jaartraining kruiden (geneeskracht, voeding en wijsheid) afgerond bij Marja van Haaren van Kruidenkriebels, incl. 4 praktijkdagen.

Wees vrij om contact met me op te nemen voor vragen of een behandeling. Je bent welkom!

 

Een stralende groet van mij!

Heleen