Avalon ELA-energy healing

Tijdens de opleiding en het werken met de Avalon ELA-energy voelde ik al snel hoe krachtig en doeltreffend, en tegelijkertijd hoe zacht en liefdevol deze energie is! Ik ben zeer dankbaar dat ik met deze energie mag werken.

De Avalon ELA energie was aanwezig ten tijde van oud Egypte, Lemuria en Atlantis! Een mooie, liefdevolle en helende energie.

Lees meer...

 

Healing / reading / consult op afstand

Heb je een vraag? En/of behoefte aan een Avalon ELA-energy healing, maar woon je niet in de buurt... Aan de hand van je foto en/of naam kan ik een healing geven en informatie doorgeven die op dat moment voor je ontwikkeling van belang is!

Intuïtieve massage met Rebalancing® technieken en technieken uit de holistische massage

Behoefte aan een ontspannende, diepe en intuïtieve massage?

Dan kun je bij mij terecht! :-)

Lees meer...
 

Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is een snelle en krachtige manier om beter in je eigen kracht te gaan staan en om dat wat goed voor je is naar je toe te trekken. Het is een energetische methode, die op een rustige manier diep doordringt. Het helpt je om je ziel volledig in je lichaam te integreren en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

Lees meer...

“Ik heb de Avalon-healing van Heleen als heel effectief, helend en aardend ervaren. De energie waar zij mee werkt, werkte bij mij heel krachtig en zeer snel. Heleen kan op een intuïtieve manier horen, zien en voelen wat er op het moment speelt en nodig is, en dit heel specifiek verwoorden. Zij creëert ook de ruimte om je te laten voelen, ervaren, informatie te ontvangen en los te laten. Een bijzondere vrouw, met stralende ogen, die je helpt op weg naar het licht! Dank je wel, Heleen.”

Karlijn Kuiper

© 2016 by Praktijk De Stralende

KvK: 65262271

Aangesloten bij Spiritueel Centrum Nederland

en vermeld op de site van Alternatieve geneeswijzen

  • Black Facebook Icon