Avalon ELA-energy healing

Nu is het moment aangebroken dat de Avalon ELA energie terug mag komen op aarde! Juist in deze tijd van versnellingen in de kosmische energie, van verhoogde trillingen in het menselijk bewustzijn en van het steeds meer leven vanuit het hart in plaats van het ego!

 

De Avalon ELA energie kent geen beperkingen en de werking ervan is breed en helend, zowel op geestelijk als fysiek vlak.

Zij zorgt voor een betere overgang naar de volgende dimensie en maakt dat mensen zich veiliger, meer geaard en meer in balans voelen :-)!

Voor wie?

Een behandeling met de Avalon ELA-energy is voor iedereen en voor elke klacht geschikt!

De energie werkt voor zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Ze kent geen beperkingen.

Er zal altijd een verbetering optreden!

Het is alleen niet van tevoren te zeggen waar de energie naar toe gaat. Een lichamelijke klacht kan door de energie verbeterd of opgeheven worden!

Maar het kan ook zijn dat de energie voor een verhoogd bewustzijn zorgt en dat het duidelijk wordt waarom die klacht bestaat. In het laatste geval brengt de energie meer helderheid over wat veranderd mag worden.

De Avalon ELA-energy zal helpen bij de volgende problemen:
- Stress

- Vermoeidheid / lusteloosheid

- Depressie

- Emoties als angst, onzekerheid, woede, etc.

- Lichamelijke klachten als pijn, spanning en benauwdheid

- Ziekte

- Onduidelijkheid over persoonlijke doelen / welke richting moet ik op?

- Verkrijgen van meer zelfvertrouwen / zelfkennis

- Moeite met het loslaten van emoties uit het verleden

- Belastende invloeden uit vorige leven(s)

Wat houdt de behandeling in?

Een behandeling met de Avalon ELA-energy duurt gemiddeld 1 - 1,5 uur en vindt plaats op een behandeltafel. De kleding kan aanblijven, al is het prettig niet te strakke kleding te dragen. Soms is het nodig sieraden of riem af te doen, als de energie daardoor niet goed door kan stromen.

 

Alle belangrijke energiepunten / chakra's worden vanaf het hoofd tot aan de voeten behandeld via handoplegging of het plaatsen van de handen net boven het lichaam. Soms is het nodig om bepaalde plekken even los te masseren, bijv. de kuiten, nek of hoofd.

 

Om de energie weer goed door te laten stromen, hebben sommige plekken meer of minder aandacht nodig. Dit gebeurt op intuïtieve wijze.
Er kunnen beelden of aanwijzingen doorkomen die van belang zijn voor je ontwikkeling. Ik zal deze uiteraard met je bespreken. Vooraf aan de behandeling stem ik me overigens ook op je af. Dit kan zijn op een thema of vraag die bij je speelt of meer in het algemeen wat voor behandeling en aandacht nodig is.

 

Ik maak tevens gebruik van de helende en ondersteunende energie van stenen, kristallen en mineralen en inzichtkaarten.

De behandeling werkt ongeveer 6 weken door en het advies is om, als daar behoefte aan is, de behandeling na ca. 4 weken te herhalen.

“Heleen is een intuïtieve healer met een warm hart die aandachtig zoekt naar wat een cliënt nodig heeft. Ik voelde me ontspannen bij haar en vond vooral de combinatie van de verschillende technieken aangenaam en ook voedend.”

 

Carina

"Heleen heeft mij een aantal keer onder handen genomen. Ze heeft onder andere een Avalon ELA behandeling en Soul Body Fusion bij me gedaan. Heleen is een vrouw waar ik me heel prettig bij voel. Ze kan zich geheel richten op jou, als persoon. Alsof alles dat je zegt, ongefilterd bij haar binnenkomt. Naast goed luisteren, kan ze ook heel goed aanvoelen, bijvoorbeeld als je lichamelijk of fysiek ergens mee zit. In alle gevallen heb ik haar behandelingen als heel prettig en rustgevend ervaren. Ik vind haar top, als mens en als behandelaar.

Michiel van Doorn

Praktijk De Stralende - ruimte